Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Yritys: Vasarahai Oy
Y-tunnus: 1841276-7
Osoite: Suolamännyntie 11, 90520 Oulu
Puhelin: 0400 682197

 

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö:

Nimi: Sinikka Myllylä
Sähköpostiosoite: sinikka.myllyla@vasarahai.fi
 

3. Kenen tietoja kerätään?

– Asiakkaat tietoja kerätään vain jos tehdään sopimus

– Potentiaaliset asiakkaat (Verkkosivujen yhteydenotot)

 

Pääsääntöisesti asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, kaupungit ja kunnat sekä asunto-osakeyhtiöt.

 

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Keräämme asiakastietoja asiakasuhteen ylläpitoon, sekä tarjouksen, urakoinnin ja asiakkaiden kartoitusten vuoksi.

Tietoja kerätään asiakassuhteen ylläpitoon vain siinä tapauksessa, jos olemme tehneet asiakkaan kanssa sopimus työstä tai urakoinnista.

Verkkosivustoilta tulevat yhteydenotot käytetään tarjousten tekemiseen.
 

5. Mitä tietoja kerätään?

– Nimi

– Osoite

– Yritys

– Sähköpostiosoite

– Puhelinnumero

 

6. Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään asiakassuhteen ylläpitämisen ajan. Asiakkuuden päätyttyä poistamme henkilötiedot 6 kk tai sovittaessa säilytämme tietoa pitempään.

 

7. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilö luovuttaa itse henkilötietonsa joko verkkovierailun tai muun henkilökohtaisen tai digitaalisen kanssakäymisen yhteydessä.

 

8. Oikeutesi

Sinulla on seuraavat oikeudet. Pyynnöt ohjataan osoitteeseen:

sinikka.myllyla@vasarahai.fi

Sinikka Myllylä, Vasarahai Oy Suolamännyntie 11, 90520 Oulu

 

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista
Sinulla on oikeus tarkastaa hallussamme olevat henkilötietosi. Mikäli havaitset tiedoissa puutteita voit pyytää meitä täydentämään ne ottamalla yhteyttä ylläolevaan osoitteeseen.

Vastustamisoikeus
Sinulla on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojen käsittelyä, jos koet meidän käyttäneen niitä väärin.

Poisto-oikeus
Sinulla on oikeus pyytää poistamaan sinusta kerätty henkilötieto tai voit pyytää poistamaan ne henkilötiedot, jotka koet tarpeettomiksi asiakassuhteen hoitamista varten.

Suoramarkkinointikielto
Sinulla on oikeus kieltää käyttämästä henkilötietojasi suoramarkkinointiin, etämyyntiin, markkina- ja mielipidetutkimuksiin, profilointiin, henkilömatrikkeliin tai sukututkimukseen.

Valitusoikeus
Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos koet toimintamme olevan ristiriidassa tietosuojalainsäädännön kanssa.

 

9. Tietojen luovutukset

Emme luovuta tietoja ulkopuolisille / kolmannelle osapuolelle.

 

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Emme siirrä tietoja EU:n ulkopuolelle. Meidän pilvipalvelumme sijaitsee Oulussa.

 

11. Rekisterin suojauksen periaatteet

Aineistot ovat sähköisessä muodossa salasanalla suojatussa tiedostossa Asiakkaan sopimuskansiossa sähköisessä tiedostossa / pilvipalvelussa (salasanalla suojattu)

Tietokoneet ja puhelimet ovat salasanalla suojattuja.

 

12. Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka selainta tallentaa käyttäjän laitteelle. Varmistamme tällä sivustomme toimivuuden ja turvamme sivustomme kirjautumistoiminnot. Emme kuitenkaan seuraa sivustomme kävijöitä evästeiden avulla.